Viking Imow Mi 632 Test (Prisvärd Robotgräsklippare?)

viking imow mi 632 test robotgräsklippare

Annons/Reklam för gardenstore.se, Granngården.se, Beijer Bygg och innehåller annonslänkar

Viking MI 632 PC iMow har en imponerande batteri tid vilket innebär att den kan klippa gräset i 150 minuter i taget innan det måste återvända till sin docknings station. Därför vi tog med den i denna viking imow mi 632 test.

Denna långa batteri tid innebär att Viking iMow kan hantera gräs mattor upp till cirka 4000 m ² på mindre än 15 timmars skär tid varje vecka.

Hitta Viking Imow Mi 632 här.

Du kan ändra den aktiva tiden för Viking MI 632 PC iMow att göra det bekvämare när som helst genom att använda appen som är tillgänglig för iPhone, iPads, Android-telefoner och tabletter.

Appen är endast tillgänglig med MI 6 modeller av iMow och kommer inte att fungera med Viking MI 422 iMow eller Viking MI 422 P iMow modeller.

Viking MI 632 PC iMow kommer också med flera nivåer av inbyggd säkerhet för att avvärja alla potentiella tjuvar. En av dessa säkerhets åtgärder är att iMow endast kan manövreras efter inmatning av en PIN-kod.

Detta gör att stjäla iMow meningslöst eftersom det bara kan användas av dem som känner till stiftet. Om någon skulle stjäla din iMow ändå, inte bara skulle det inte fungera för dem, MI 632 PC kan du spåra dess vistelse ort så att den lätt kan hittas och returneras säkert till dig.

Robotgräsklippare viking imow mi 632 bäst i test

Den här iMow också kommer med en ultra ljus och hög kontrast skärm vilken göra den perfekt till använda på solig dag när bländande ljus kanna bli en lämna ut. Alla inställningar för iMow kan anges intuitivt via denna skärm, som också är avtagbar så att du inte behöver böja eller stop när du programmerar enheten.

Robotgräsklippare Som Får Viking Imow Mi 632 Bäst i Test

Hjulen på iMow MI 632 PC har slit banan utformad för att ge dem drag kraft så att de kan tillförlitligt skära gräs även i områden där gräset är tätt, terrängen är ojämn eller det finns mjuka sluttningar (upp till 45% lutning). Hjulen är också själv ren gör ande så du behöver inte oroa dig för att behöva unjam dem efter varje snitt.

Du behöver inte heller oroa dig för att hitta din iMow död och ut ur batteriet i mitten av din gräs matta om det inte var fulladdat när det började skära.

Viking MI 632 PC iMow upptäcker automatiskt när det regnar eller när batteriet är svagt och återgår till docknings stationen för laddning. Dess intelligenta laddnings system avgör sedan om en normal eller Express laddning behövs, beroende på när nästa kommande klippning är.

Den iMow mycket fint skär gräset i kompost och återställer näringsämnen till din gräs matta, den robusta Mulching bladet ändrar riktning varje gång bladet stannar för att säkerställa ett enhetligt slitage. Detta innebär att din iMow kan gå längre utan att behöva några nya delar. När du behöver byta ut Mulching bladen, inga verktyg är nödvändiga.

Sammanfattning av vårat viking imow mi 632 test.

Viking 632 PC iMow är en fantastisk liten maskin som kan rädda dig timmar av arbete varje vecka. Funkar galant och klipper gräsmattan mjukt och fint.

Finns på Granngården för ett sjysst pris.