Stihl Rma 443 C Gräsklippare Test (2023)

stihl rma 443 c test

Annons/Reklam för gardenstore.se, Granngården.se, Beijer Bygg och innehåller annonslänkar

Denna gräsklippare från Stihl är en väldesignad sladdlös gräsklippare med användbart handtag och gräslådadesign.

Den har ett Eco-läge för att maximera batteritiden, sex klipphöjder och fälls ner enkelt för förvaring. Den levereras med två års garanti.

Fördelar:

  • Viks platt enkelt för förvaring
  • Användbar gräslåda design
  • Tyst och lätt
  • Lätt att använda
  • Batteri och laddare kompatibel med andra Stihl trådlösa verktyg

Nackdelar:

  • Ingen indikator för batterinivå
  • Klippmekanismens klippningsmekanisms höjd kändes oprecis
  • Lång laddningstid

Vilka är huvuddragen i Stihl RMA 443C Battery Lawn Mower?

stihl rma 443 c bäst i test gräsklippare batteri recension omdöme

36V-batteriet har en laddningstid på 165 minuter och kan klippa en 350 m² stor gräsmatta på en enda laddning.

Även om detta är den längsta laddningstiden i vårt test, är detta med standard Stihl laddare och andra, snabbare laddare finns tillgängliga.

Den har en stor 55L plast gräslåda med en praktisk indikator som dyker upp när den är full och sex höjder av snitt från 25-75 mm. Den har ett Eco-läge och en kompostkontakt finns att köpa för gräsklipparen mot en extra kostnad.

Hur är Stihl RMA 443C Batteri gräsklippare att använda?

Detta kommer redo att gå från Stihl återförsäljare så det finns ingen tackling handtag eller gräs låda montering med denna gräsklippare.

Väl genomtänkt, den har en mono styre design som ger enkel tillgång till gräs rutan och kan verkligen enkelt justeras för att passa din längd genom att helt enkelt trycka på en spak.

Gräslådan är också bra, med ventiler för att driva ut damm och ett gångjärn så att den öppnas brett i två halvor och kan tömmas riktigt lätt.

Klipphöjden justeras genom att lyfta hela klippdäcket upp eller ner, vilket kan vara knepigt tills man vänjer sig och känner sig lite oprecis mot de lägre nivåerna.

Det energibesparande Eco-läget är användbart, vilket automatiskt justerar bladets hastighet till gräsets längd och tjocklek, vilket maximerar batteriets livslängd.

Den tysta, lätta och lätta att hantera och skär gräset väl. Det enda som skulle vara till hjälp är en batterinivåindikator som syns när du klipper.

Är Stihl RMA 443C Batterigräsklippare lätt att förvara?

Denna gräsklippare är en av de enklaste modellerna vi testat att förvara, med ett genomtänkt handtag som viks platt i en enkel åtgärd. Endast den stora plast gräslåda tar upp plats.

Ett bärhandtag på framsidan av däcket gör det enkelt att lyfta.

Är Stihl RMA 443C Battery Lawn Mower bra valuta för pengarna?

Den här sladdlösa gräsklipparen är väl utformad och effektiv och har två års garanti och vi tycker att den är bra valuta för pengarna.

Dessutom är batteriet och laddaren kompatibla med andra Stihl trådlösa verktyg, vilket sparar pengar om du köper mer Stihl kit i framtiden.

Vem är Stihl RMA 443C Batteri gräsklippare mest användbara för?

Denna gräsklippare är idealisk för alla med en medelstor trädgård och begränsat lagringsutrymme och, mer allmänt, för alla som föredrar lätt att använda, väldesignade maskiner.

Perfekt för dig som vill slippa bensindrivna gräsklippare som för en massa oväsen och köra en tyst behahlig eldriven gräsklippare.