Stihl Hs 45 Test (Är denna Häcksax Bra?)

häcksax stihl

Annons/Reklam för gardenstore.se, Granngården.se, Beijer Bygg och innehåller annonslänkar

Stihl Hs 45 Test

Trim med tillförsikt med Stihl HS45 hedge trimmer
Om du menar allvar med att trimma buskage, vill du ha en häck trimmer som inspirerar förtroende med snyggt och enkelt nedskärningar. Detta är inte olikt klippning och trimma en persons hår med en Clipper.

Det är en seriös strävan, och du vill ha en seriös makt verktyg för säker-handed resultat. Endast när du är säker på förmågan och kvaliteten på det verktyg som du känner dig tillfreds med att använda det för att uppnå vad du har i åtanke. Den Stihl HS45 bensindrivna häck trimmer är ett exempel på ett sådant verktyg.

För denna Stihl bensin häck trimmer översyn, HS45 är utrustad med en 24-tums blad. Det finns två alternativ för Dubbels idig återgående blad: 24-tums och 18-tums. När det gäller övergripande prestanda 18-tums blad nedskärningar med bättre kontroll, men med 24-tums blad kan du skära mer på en gå och nå saker som är svårare att komma åt. Motorn är den ständigt pålitliga Stihl 27,2 cc bensin motor klassad på 0,75 kW och 3 700 slag per minut.

Läs mer om bäst i test häcksax.

Stihl hs 45 test hur är den att använda för trimma häckar?

Normalt innan man får använda en bensin häck trimmer, skulle han ha att göra med några kinkig start problem först. Inte så mycket med Stihl HS45. Tryck på bränsle pumpen knappen för att skicka precis rätt mängd bränsle till förgasaren och sedan kommer du att kunna få motorn att starta rätt upp. Följ bruksanvisningen för mer information. Det är ganska enkelt, ochDet inte ryck mycket alls vid start.

När du sätter denna häck trimmer att använda, kommer du att märka den stora balansen i verktyget även när du ändrar greppet på det främre handtaget. Det är lätt att hålla bladet stadigt när det skär snyggt och snyggt varje gång. Stihl HS45 är försedd med vibrationsdämpande spjäll på strategiska platser för att reducera stötar till händer och armar under drift. Det extra långa livs luft filtret är lättillgängligt och fungerar för en bra stund mellan rengöring.

Startar varje gång inga problem.
Regelbundet rensar ut avgassfilter filter i alla mina 2 stroke trädgård elverk tyg nu! Är ett vanligt problem för prestanda och effekt av alla 2 stroke elverktyg oavsett märke. Trimmern är tung på grund av dess inre metall delar och motorn som en kombinerad vikt.

Vad som är bra:
Högpresterande Power hedge trimmer. 3700 slag per minut för supersnabb och ren skärning.
Förmåga att hantera tjockare buskar.
Lättare än sina närmaste konkurrenter.
Utrustad med främre hand skydd och fräs skydd.
Se-genom upprätt bränsle tank för enkel övervakning av bränsle nivån.
Det gedigna ryktet om Stihl.
Nackdelar:
Liksom alla små bensindrivna verktyg, lite övning om hur man startar upp det går en lång väg. När du har fått det, skulle du kunna få det igång varje gång.
Priset är över genomsnittet, men ändå prisvärd.
Trots vibrationsdämpande system, dina händer kommer att känna effekten efter långvarig användning. Bäst att begränsa användningen till en halv bensin tank i taget.

Sammanfattning av Stihl Hs 45

Denna Stihl hs 45 är väl byggd, lätt att starta och använda. Jag skulle rekommendera att hålla Hedger ren efter användning och Smörj skär bladet att hålla Hedger i gott skick. Stihl erbjuder en riktigt bra garanti och support.