Ryobi Rht6560rl Test (Häcksax recension 2023)

ryobi rht6560rl test

Annons/Reklam för gardenstore.se, Granngården.se, Beijer Bygg och innehåller annonslänkar

När man funderar på att köpa en häck trimmer, skulle de flesta amatör trädgårdsmästare säga bekvämlighet och komfort är av största vikt, liksom naturligtvis som något som fungerar effektivt och med kvalitet som varar.

Tyvärr, dessa är inte vanligt vis saker som lätt kan kombineras, inte för ett överkomligt pris ändå.

Tja, Ryobi RHT6560RL kommer ganska nära.

Med större skivning kapacitet, mer kraft och större användbarhet än de flesta likvärdiga trimmers, detta är ett steg närmare trimma perfektion.

För det första har en kraftfull 650 watt motor kan producera tillräckligt med ström och med en konstant hastighet. Sågen funktionen är mycket bekvämt särskilt när det handlar om grenar som har hårda skäller tack vare diamantslipade bladen och 27mm skärande diameter.

Diamantslipade blad med dubbla takts åtgärder ger den välbehövliga prydlighet som behövs för medel stora till stora häckar.

Bladet är 60cm i längd med en 27mm klipp kapacitet som alla redo nämns. Denna längd är mycket hanterbar särskilt när du behöver en liten räckvidd som dess inte alltför tung men ändå tillräckligt länge för att hantera större häckar.

Orolig för den övergripande prydlighet av dina häckar? Orolig för att samla dessa sticklingar efteråt? Inget behov. Vad vi verkligen gillar med Ryobi RHT6560RL hedge trimmer, får du en hedgeweep funktion gratis som alla ändå är mycket enkel är en utmärkt funktion.

Säkringen gråta samlar all resterande skräp och avsätter den till sida vilken medel du dont ’ behov till ta dem bort den topp om säkringen när du har färdig klappningen vilken bevarar du tid.

Handtaget till en häck trimmer är viktigt.

En bra häck trimmer kombinerar komfort och funktion. Ryobi-teamet har försett dig med ett justerbart handtag som kan förvandlas till 5 olika positioner. Detta ger dig chansen att välja vilken position som känns bekväm och innebär att du kan skära i många vinklar vilket gör den till en mycket mångsidig häck trimmer.

Anti-störning funktioner har fastställts i rörelse för att under lätta sömlös och snyggt nedskärningar.

När du är klar med allt som fungerar är du fri att rengöra bladet med sin slida och lägga undan.

Enheten har också utrustats med ett blad spets skydd.

Detta skyddar i princip bladet från påverkan när den körs på hårda ytor.

Slutligen är det utrustat med en 8m kabel, för att ge dig så mycket frihet att flytta runt som är somethings en hel del hedge trimmare brist, en lång bly.

Funktioner i Ryobi Rht6560rl Test

ryobi rht6560rl test

Har en blad längd på 600mm för att täcka ett större område på kortare tid

Diamond Ground dubbla oscillerande blad för en bättre finish

Dess blad och motor kvalitet dämpar vibrationer se till att användarna inte upplever något obehag som lätt kan undvikas

Med denna trimmer – ”hedgesweep”-funktionen är standard. Detta är en plast upstand på toppen av bladet som gör att du kan rensa säkringen av skräp efter att du har trimmat den.

”GripZone” handtag som roterar se till att du kan trimma även de mest tafatt formade buskar utan att dra en muskel!
Den har en sågning funktion som gör att du kan bara fokusera på den del du vill koncentrera sig på, så att du bekvämt skära rakt igenom. Detta är mycket bra för envisa grenar

Har en anti störning funktion för att förhindra olyckor och avbrott.

Vad som är bra med Ryobi Rht6560rl Häcksax

Du kan se fram emot stor skärning och putsning, hedge-svepande aktivitet från trimmern, tack till stor del till den utmärkta nivån av vridmoment från 650W motorn.


Skarpa och precisa skär prestanda – du kan nästan manikyr dina häckar med detta, det är så bra
Sågnings åtgärden gör att du kan skära genom grenar som är så tjocka som 30 mm och som har ett brett avstånd från varandra

Inga chanser för en olycka, tack vare anti-jamming funktion/Instant bromsning
Du kan fästa och ta bort hedgesweep som och när du behöver använda den
Låg vikt, kompakt och bal anse rad hantering för trimmern
Det roterande handtaget som gör att du kan trimma även besvärliga buskar

Nackdelar
För personer med mindre arm effekt, på 4,3 kg kan detta vara en touch på den tunga sidan


Slutsats
Med några fina ytterligare funktioner som ”hedgesweep”, och fullt justerbar bakre handtag, har denna trimmer mycket att skrika om.

Ryobi kanske inte är den mest kända av namn, särskilt när det gäller elektriska häck trimmers, men vi tror fortfarande att detta förtjänar en rättvis chans jämfört med den vanliga ramljus stjäla Boschs och Black and Decker ’ s.

Briljant maskin, det skär mycket bra på grund av att det är makt. Det roterande handtaget är ett geni design. Fräsens ovansida skär lätt genom Barr träd på ca 3 cm tjocka.

Mycket rekommendera denna maskin till någon. Dess inte för tungt för den genomsnittliga starka personen för.

Ryobi Rht6560rl är en riktig prisvärd häcksax som ger bra valuta för pengarna.