högtryckstvätt kärcher k5 test omdöme full control flex

Detta är en annons/reklam för gardenstore.se/Granngården.se och innehåller annonslänkar

Kärcher K5 Test Högtryckstvätt (2020)

Sammanfattning: Den nya K5 Full Control Flex är en fantastisk högtryckstvätt, den nya eleganta designen ser bra ut och med de nya funktionerna är det verkligen en toppen bra högtryckstvätt. LED-utlösande pistolen är användbar och gör det enkelt att växla mellan jobb och enkelt samtidigt som du är inställd med rätt tryck för jobbet.

2016 uppdaterade Karcher sitt populära tryckbricka, K4, K5 och K7 har en omdesign och några nya funktioner lades till. Den nya modellen har samma spec motor och motor kör den som tidigare och nu avvecklas K5 modell. Den har fortfarande 145 bartryck, ett vattenflöde på 500 l / t, en 2100 watt motor driver den som är vattenkyld, och det kommer fortfarande med en 8m lång högtrycksslang.

högtryckstvätt kärcher k5 test omdöme full control flex

Kraften i K5 gör det till den idealiska högtryckstvätten för uteplatser och uppfarter, och även perfekt för din bil också med LED lansen.

Bra att veta
145 Tryck (bar)

500 Vattenflöde (l/h)

2100 Motor (watt)

8M lång slang

Översikt

Nya Kärcher K5 Full Control Home Pressure Washer från utsidan har haft en omdesign. En ny snygg racingdesign som ser ut som något designat av ett formel ett-lag samtidigt som den där Karcher gulnar och snygga smarta ryggfärger. Medan höljet är annorlunda det ger också i nya funktioner såsom extra lagring med en förändring i design gör denna modell ännu robustare än dess föregångare.

Vattenflöde – 500 l/timmen
Tryck – 145 Bar
Slanglängd – 8m
Motor – Vattenkyld
Watt – 2100

Detta Hem kit version av K5 innehåller en T350 uteplats renare och en 1L flaska 3-i-1 sten och fasad renare samt smuts blaster och variera lance.

Kärcher K5 Full Control Flex Högtryckstvätt Test Recension

kärcher k5 test högtryckstvätt omdöme rengöring

Vi tar en titt på funktionerna, specifikationen och perfjoamcne av Karcher K5 Home Pressure Washer.

K5 Full Control Home Pressure Washer levereras med allt du behöver för att rengöra din bil, uteplats, uppfart eller cykel.

Full Control Spray Gun – En av de nya funktionerna på full kontroll modeller är LED-displayen på Power Gun, detta gör att du enkelt kontrollera att rätt effektnivå har valts. Du kommer att se ett antal alternativ på avtryckaren pistol som är förprogrammerad för att justera strömmen, det finns en inställning för rengöring av en bil till exempel, detta kommer att se till att trycket inte är att lågt men inte heller till hög för att säkerställa att du inte skadar ditt lack. Om du vill ta itu med din uteplats då du kommer att välja inställningen för detta som ger dig maximal effekt så att du kan ta bort all smuts snabbt och effektivt. Den nya avtryckaren använder två aaabatterier som ingår för att driva detta lilla system.

Ombord Lagring – Medan kraftbrickan förpackningar en punch det kommer också att packa alla dina prylar bort också, det finns lagring för 8m slang samt avtryckaren pistolen och ansluten lans. Allt är lätt att lagra gör det idealiskt att packa bort och även ta fram, den robusta designen och hjulen på detta gör att du enkelt kan lägga undan allt och sedan rulla undan högtryckstvätten i garaget eller skjul för förvaring, inga tunga lyft eller ta saker till och från garaget varje gång du vill använda den. K5 har också ett utdragbart aluminiumhandtag som gör det riktigt enkelt att transportera tryckbrickan.

Garanti – Home full control K5 har en standard garantitid som är 2 år från inköpsdatum.

Denna modell är en stor all roundunder, den har tillräckligt med kraft för att ta itu med de flesta uppgifter, det är bra för rengöring av din bil och har tillräckligt med kraft för att ta itu med murverk, från din uteplats plattor och uppfart, till stenväggar i trädgården.

Med 145 bar tryck det kommer att ta bort smuts och smuts som har varit där i flera år och få plattorna se ut som nya, med 500 l / timma vattenflödet du snabbt och effektivt tvätta över din uteplats på nolltid ta bort all smuts snabbt.

K5 levereras med en 8m slang som gör att du kan komma runt dig bil, van eller husvagn lätt utan att behöva fortsätta att gå tillbaka och flytta enheten för högtryckstvätten själv. Den är mycket robust och robust och kan lätt flyttas på hjulen, men med den långa 8m högtrycksslangen finns det ingen anledning att fortsätta att gå tillbaka till det tills jobbet är gjort. Det är också bra för att nå upp på toppen av din van eller husvagn, samt rengöring rännor, eller bara flytta runt din uteplats.

Kärcher K5 Tillbehör

K5 Full Control Home Pressure Washer är kompatibel med nästan alla Karcher bricka tillbehör medan denna modell och paket kommer med några för att komma igång:

  1. Vario Spolrör: Enkelt reglera vattnet från en fin spray till ett högt tryck jet helt enkelt genom att vrida Vario Lance Spray Lance gör den idealisk att justera beroende på jobbet i handen. Öka trycket för att ta bort envisa fläckar från din uteplats, och göra en finare spray när du tvättar bilen.
  2. Dirt Blaster: Den Karcher smuts blaster gör vad du kan förvänta dig, producerar den en kraftfull roterande punkt jet som bör användas för att spränga bort envis smuts gör den idealisk för väder slitna ytor.
  3. T350 T Racer Patio Cleaner: Rengör uteplatser eller väggar med denna stora splash fri fastsättning, kommer att föra din uteplats upp som ny och kan också användas på vertikala ytor vilket gör den idealisk för rengöring din garageport till exempel.
  4. 1L Stentvättmedel: Den kraftfulla sten- och fasadrengöraren med tre-i-ett-formula för hög rengöringsprestanda, vård och skydd i ett steg. Lämplig för sten uteplatser, väggar och fasader runt hemmet.
  5. Högtrycksslang: För att kunna få ett högt tryck levereras Karcher K5-högtrycksbrickan med en extra högtrycksslang. Det är längre och kraftfull mätning 8m slangen kan lätt skruvas på. Det hjälper dig att täcka ett större område och sparar att behöva fortsätta att flytta huvudenheten runt med dig, perfekt för rengöring av din bil.

Bra & dåligt

Bra

En kraftfull högtryckstvätt
Perfekt för bil-och murverk uppgifter
Välbyggd
Snygg design

Inte så bra

Lagring är lite på den lilla sidan
Lite dyr men värt det om du har budget

Tillkommer

1 x Karcher K5 Full Kontroll Tryck Bricka
1 x Vario Power Jet spolrör
1 x Rotojetmunstycke (+50% mer kraft)
1 x Spolhandtag, G 145 Q Full Control
1 x 1L flaska Rengöringsmedel som är till för deras Plug ’n’ Clean System
1 x ”Soft bag” tillbehörsförvaring

Slutsats

Den nya K5 är en fantastisk högtryckstvätt, den nya eleganta designen ser bra ut och ger mycket valuta för pengarna.

En kraftfull högtryckstvätt design för tuffare uppgifter och större uteplatser. Den extra kraften gör det lättare och den längre slangen gör det lättare att ta sig runt.

Kärcher K5 Full Control Home Pressure är i den billigaste klassen, men du får mycket kraft för pengarna och kommer verkligen göra ett ordentligt rent jobb istället för dom billigare modellerna som ger mer ett halv klart jobb.

Med kraften i K5 kan du snabbt och enkelt rengöra din bil, cykeln, uteplats och uppfart, det är en stor all roundunder med andra ord. Kärcher K5 är en bra investering om du planerar att använda din högtryckstvätt ofta.

4.9/5

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *