Bosch Ahs 65-34 Test (En Riktigt Bra Häcksax)

bosch ahs 65-34 bäst i test häcksaxen

Annons/Reklam för gardenstore.se, Granngården.se, Beijer Bygg och innehåller annonslänkar

I detta bosch ahs 65-34 test går vi igenom häcksaxen funktioner och om den är värd att köpa. Bland annat vilken effekt motorn har och hur vasst bladet är.

Bosch AHS 65-34 elektrisk häck trimmer är utrustad med en 700 watt motor och du kommer att gå med lätthet genom medel stora häckar. Den ergonomiska designen kommer att se till att du inte blir trött snabbt, när du tar itu med större trädgårdar och häckar. Bladet av Bosch AHS 65-34 är 65 cm lång, vilket är en trevlig längd. Det är laserskurna, så du vet att du kommer att få en ren och enkel klippa.

bosch ahs 65-34 test

Tand avståndet för Bosch AHS 65-34 är 34 mm, vilket är mycket för de flesta häckar. Dessutom har den sågning funktion på spetsen av bladet. Det gör att du kan genom grenar upp till 38 mm i diameter.

Denna funktion gör att du kan skära grenar även 4 mm större än Tand avståndet. Därför är det idealiskt för de udda delar av säkringen som har haft mer tillväxt i säsongen. Bosch AHS 65-34 Blade har också en metall spets, så om du fångar väggen bakom din häck, kommer du inte skada din fräs.

Bosch AHS 65-34 mjukt grepp handtag är mycket bra komplement. Kombinerat att med den lätta på bara 3,7 kg, du tittar på ett trevligt litet paket med en häck trimmer. Därför även i udda positioner, kommer du att känna sig ganska bekväm och säker på de nedskärningar du gör.

Här kan du läsa mer om bäst i test häcksaxar.

Bosch AHS 65-34 viktiga funktioner:
Denna Bosch AHS 65-34 elektriska hedge Cutter har flera fördelar mot andra trimmare på marknaden. Här på hedge trimmer recensioner vi kommer att försöka granska de flesta av dess viktigaste funktioner:

Sågfunktion, laserskurna och diamantslipade blad
Ja, det är sant. Alla funktioner ovan kommer med denna elektriska häcksaxar av Bosch. På grund av alla dessa funktioner kan du använda denna trimmer för olika trädgårds typer.

Bättre hantering
Mest av allt måste vi nämna bättre hantering av Bosch AHS 65-34. Denna maskin är upp till 15% lättare än sina föregångare modeller-på grund av mycket bättre viktfördelning.

Mjukt grepp och enkel hantering
En av de mest anmärknings värda fördelarna med Bosch AHS 65-34 är den enkla hanteringen. Som du kanske gissa dess relaterade till bättre hantering. Den genomskinliga hand skyddet av denna trimmer plus det mjuka handtaget säkerställer en mycket bekväm och enkel trimning.

Kraftfull motor för hög prestanda
Denna modell är utrustad med 700 watt motor och en fräsch ny design av bladet med sågfunktion och 34 mm tand avstånd.

Bosch AHS 65-34 test av för-och nack delar

Först av allt, Bosch AHS 65-34 kommer med mycket hög vridmoment glider koppling, vilket ger imponerande och dyrbar skärning.

En annan stor egenskap hos trimmern är viktfördelningen. Det är fantastiskt. Du kan trimma under en mycket lång period, utan att känna obehag och smärta i armar och rygg.

Denna elektriska fräs levereras med se-igenom hand vakt och multi position främre handtaget. Dessutom ger det mjuka greppet på det bakre handtaget stor trimnings upplevelse.

Dessutom denna modell kommer med blad spets beskyddare. Det hjälper dig att skära längs stigar och väggar utan att skada trimmern.

Bosch AHS 65 34 optimal balans, ergonomi och stor viktfördelning garanterar bekväm och smidig arbetar i alla lägen.

Bosch AHS 65-34

Produktens mått: 107 x 24,6 x 23 cm.
Artikelns vikt: 5 kg.
Frakt vikt: 5 kg.
Klipp längd: 650 mm.
Avstånd mellan tänder: 34 mm.
Wattid: 700 watt.

Slutsats:
Sammanfattnings vis är Bosch AHS 65-34 topp produkt från Bosch. Det är också en bäst säljare bland häcksaxarna.

Om du letar efter ett effektivt och snabbt sätt att tämja en stor häck, bara köpa Bosch AHS 65-34 och oroa dig inte om det.

Den här elektriska häcksaxen från Bosch levereras med extremt kraftfull motor för en stark skär prestanda. Förutom att blad hastigheten förbättras mycket, garanterar minimal ansträngning för de tuffaste skär uppgifter. Priset på AHS 65-34 är relativt låg och gör uppgifterna effektivt och ändamålsenligt.

Hur mycket kostar då Bosch Ahs 65-34 i pris?

Med tanke på vad du får så är Ahs 65-34 häcksax av Bosch är låg, för den kvalitet det ger. Beroende på månad och de olika försäljnings ställen priset kan variera. Den brukar ligga på runt 2500+ sek.

Hos gardenstore har dom ett sjysst bra pris.